Hos oss finner du terapeuter
med spisskompetanse innenfor sine fagfelt

HUPLEIERE

Våre hudpleier Helene er blant bransjens beste. Hun tilbyr hudpleiebehandlinger spesielt tilpasset din hudtype og de veileder deg og finner produkter du kan bruke hjemme, kombinert med behandling i salong, for best resultat for din hud.
I behandlingene bruker hun kun kvalitetsprodukter.

KOSMETISK SYKEPLEIER

Vår kosmetiske sykepleier Kari Anne Eik er et velkjent navn i sin bransje. Hun har lang erfaring innenfor kosmetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie og har en rekke sertifiseringer og titler innenfor sitt felt. Hos Kari Anne får du alltid en grundig konsultasjon hvor dere sammen kommer frem til en behandling spesielt tilpasset ditt behov.

NEGLDESIGNERE

Våre 4 negledesignere Lisbeth, Anette, Anniken og Maud er alle sammen utdannet CND Education Ambassadors. En utdannelse det ikke er mulig å melde seg på. Man blir invitert til å delta og denne sertifiseringen er blant de tyngste innenfor vårt varemerke. Med kun få Education Ambassadors i hele Norge, er vi stolte av å ha hele tre stykker samlet under samme tak! Faktisk er vi den eneste salongen i hele Norge som har dette.

Vi er lidenskapelig opptatt av negler, ikke bare det estetiske, men også fagfeltet. Kjemien, anatomien og alt som hører neglfaget til. Hos oss er du i trygge hender.

VIPPEDESIGNER

Alle våre vippe-behandlinger utføres med kvalitetsprodukter fra Laveria Lashes. Håndlagde vipper, trygge og dokumenterte produkter.
Trygghet for oss og for dere.

Lisbeth Lenning

 EIER – DAGLIG LEDER

☆  Er utdannet negldesigner og Education Ambassador for CND. Underviser på Neglakademiet i Oslo.
Lisbeth utfører negler, vipper, microblading, permanent makeup. Nail It har et eget akademi, Microblading Akademy Norway. Her kan du få utdannelse i Microblading, Permanent Makeup og Rejuvi (fjerning av mislykket PMU)

COME AS YOU ARE – LEAVE AS A STAR! ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Det viktigste for oss er et hyggelig miljø hvor våre kunder trives

– LISBETH LENNING

Våre verdier

hr

Professionell negledesign, hudpleie, fotpleie, voks, forming/farging av bryn og vipper, vippe extensions, permanent makeup, tannbleking

hr

Lagre

NAIL IT FAMILIEN

sertifisert negldesigner

Anette

NEGLDESIGNER

☆ Anette har jobbet med negler i 12 år og er master sertifisert i alle teknikker og utdannet CND Education Ambassador. I tillegg til negler gjør Anette også vipper. Anette er lidenskapelig opptatt av faget sitt og holder seg kontinuerlig oppdatert på trender i markedet. ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anniken

NEGLDESIGNER

☆ Anniken er utdannet negldesigner fra Neglakademiet. ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Maud

NEGLDESIGNER

☆ Nyutdannet negldesigner fra Neglakademiet og gjør neglbehandlinger til redusert pris. ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Helene

HUDPLEIER

☆ Helene er udannet hud og spa terapeut ved Den franske kosmetolog skole og har alle offentlige eksamener knyttet til hudpleie yrket.

Helene er kurset i Guinot, Exuviance, Greenpeel, Priori, Jane Iredale, Inspiramed, Environ, Venus Freeze, Leighton Denny og Gel lashes vippeløft.

Helene har bred kunnskap innenfor behandling av rosacea, acne og pigmentering og er opptatt av en kombinasjon av resultatorientert hudpleie kombinert med velvære ☆

Kari Anne

KOSMETISK SYKEPLEIER

☆ Kari Anne er vår fantastiske medisinske sykepleier. Hos Kari Anne kan du få masse gode behandlinger som får deg til å føle deg smaching. Botox, Restylane, skinbooster, mesoterapi, microneedling , plasmage, peeling og masse masse mer. Hun er kjempe flink og der er du i trygge hender. Kari Anne er hos oss en dag i uken eller hver 14 dag ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Stine

VIPPETEKNIKER

☆ Stine er vippetekniker og spesialisert på volum-vipper. Hun har alltid 100% fornøyd garanti. ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Nina

RESEPSJONIST

☆ Nina vår fantastiske resepsjonist som holder orden på oss alle sammen? Det er ofte hun du snakker med når du ringer eller sender melding. Hun er alltid positivitet og er genuint opptatt av at alle skal ha det bra og ikke minst hjelpe våre hyggelige kunder. ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre