Hos oss finner du terapeuter
med spisskompetanse innenfor sine fagfelt

HUPLEIER

Våre hudpleier Helene er blant bransjens beste. Hun tilbyr hudpleiebehandlinger spesielt tilpasset din hudtype og de veileder deg og finner produkter du kan bruke hjemme, kombinert med behandling i salong, for best resultat for din hud.
I behandlingene bruker hun kun kvalitetsprodukter.

FRISØR

Vår frisør Lene 10 års erfaring som frisør og stylist. Utdannet session stylist i Kevin Murphy. Hun utfører dame-, herre- og barneklipp. Brudeoppsett og oppsett av hår til hverdag eller fest.

NEGLDESIGNERE

Vi har tre negldesignere Lisbeth, Anette og Benedikte hvor alle er utdannet fra Neglakademiet Lisbeth og Anette er videreutdannet til Education Ambassadors for CND en utdannelse man blir invitert til å delta i. Denne sertifiseringen er blant de tyngste innenfor vårt varemerke. Med kun få Education Ambassadors i hele Norge, er vi stolte av å ha to stykker under samme tak i Nailit familien.

Vi er lidenskapelig opptatt av negler, ikke bare det estetiske, men også fagfeltet. Kjemien, anatomien og alt som hører neglfaget til. Hos oss er du i trygge hender.

VIPPEDESIGNER

Alle våre vippe-behandlinger utføres med kvalitetsprodukter fra Laveria Lashes. Håndlagde vipper, trygge og dokumenterte produkter.
Trygghet for oss og for dere.

KOSMETISK SYKEPLEIER

Vår kosmetiske sykepleier Kari Anne Eik er et velkjent navn i sin bransje. Hun har lang erfaring innenfor kosmetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie og har en rekke sertifi