Velkommen til Microblading Academy Norway

Vår ekspertise innen Microblading og opplæring i de forskjellige teknikkene kan gi deg som kursdeltaker en viktig start på din vei inn i en bransje som er både spennende og utfordrende. Du trenger ikke være hudpleier eller ha erfaring fra permanent Make up for å delta på våre kurs. Våre kurs er rettet mot alle som trives med detaljer.

Våre kursledere har lang erfaring og har en pedagogisk tilnærming som grunnlag. Vi er også de aller første i Norge som startet med kurs i Microblading.

Meld deg på kurs

 Microblading Kurs

Kurset

Kurset går over to dager og inkluderer det du trenger for å utføre behandlingen. Avslutningsvis trener vi på “live” modeller så snart kursdeltaker er klar for det.

Microblading

er den nyeste trenden innen permanent make up og gir et fantastisk resultat i forming av bryn.
Selv om det ser ut som samme type behandling som permanent make up med maskin, er det stor forskjell på vanlig permanent make up og Microblading. Microblading er en helt annerledes teknikk.

For å utføre profesjonelle microblading teknikker må det innøves spesielle teknikker som du bare kan tilegne deg via opplæring av profesjonelle kursledere med lang erfaring.
Microblading gir fantastisk naturlige tynne hårpåtegninger på bryn.

Metoden

krever mye trening på spesial utstyr. Mye av metoden er selve bevegelsen av pennen og nålen for å få de rette kurvene og formene.
For å være klar til å trene på “live” modeller krever det at studenten behersker teknikken på treningsutstyret.
Spesiellt de som er helt fersk innen permanent make up vil det kreves lang trening. Dette gjelder også de som har lang erfaring fra permanent make up.
Gode resultater kommer bare som et resultat av lang trening og atter lang trening.

Behandlingstiden er også kortet ned til ca halve tiden av vanlig utøvelse av permanent make up.

Diplom

blir utdelt når kursdeltaker behersker metoden fordi denne metoden ikke er en teori, men en praktisk metode.

Oppfølging

etter endt kurs er viktig for å kunne nytte mest ut av kurset. Kursleder vil i sammarbeid med deg vurdere ditt arbeid og påpeke hva som må trenes mer på og hva som er bra. Det er viktig at kursdeltaker selv tar kontakt med kursleder for råd og vink og bruker vår lukkede side som gir deg mulighet “hvis du ønsker” i trygghet å publisere ditt arbeid for andre som har tatt kurs hos oss. Sammen kan vi lære av hverandre i et trygt og lærerikt miljø. Kursleder vil kunne se din utvikling ved å sende inn på mail eller PM for så å kunne avgjøre om en Diplom skal utstedes.

 

Meld deg på kurs

Rejuvi Tattoo removal

Om Rejuvi

Det gleder oss at du ønsker å lære deg Rejuvi tattoo removal system som er et mer skånsomt og mildere alternativ til Laser metoden for å redusere og fjerne permanent make up av bryn og lippliner.

Rejuvi tattoo removal er utviklet av professor Dr. Wade Cheng, en annerkjent biokjemist fra San Francisco. Dr. Cheng startet Rejuvi i 1988 og har arbeidet nært med Dr. Arthur Furst, en annerkjent toxicologist og professor fra stanford University. De to har suksessfullt distribuert Rejuvi tattoo removal system til 40 land rundt om i verden.

MicrobladingAcademy Norway har eneretten til å holde internasjonale kurs i Norge og Danmark og er godt annerkjent for sitt arbeid i bransjen.

MicrobladingAcademy Norway holder kvalifiserte internasjonal undervisning av Rejuvi tattoo removal.

Kursets innhold:

 • Introduksjon av Rejuvi Tattoo Removal System
 • Teori
 • Hvordan kommunisere med din klient
 • Anatomi-hvordan huden heles
 • Konsultasjon og kontraindikasjoner-hva vi ikke behandler
 • Effekten av behandlingen, arr, komplikasjoner
 • Hvordan utføre behandlinger og hvordan den fungerer i huden
 • Helings prosessen
 • Produklære
 • Hygiene
 • Praktisk demo av behandlingen
 • Lunsj
 • Trene på din modell
 • Spørsmål og diskusjon
 • Avslutning
 • Diplom

 

Hva er Rejuvi tattoo removal?

Det er en prosedyre som kan rette opp og ta bort mislykket eller feil utført permanent make up av bryn og lepper.
Behandlingen utføres med permanent make up maskin og en spesialutviklet solution som trekker fargen ut fra huden.
Behandlingen er veldig skånsom, i forhold til laser er den smertefri.
Rejuvi tattoo removal er en ikke-kirurgisk tilnærming som er et trygt alternativ til tradisjonell laser behandling og har usedvanlige gode resultater.

Behandlingstiden er også kortet ned til ca halve tiden av vanlig utøvelse av permanent make up.

Ta med

 • Du må medbringe din permanent make up maskin med 5 og 7 punktsnåler.
 • NB: du kan ikke bruke nåler fra 1 til 4.
 • Du må medbringe din egen modell.
Meld deg på kurs

 

Permanent Makeup

Hva er permanent makeup?

Kosmetiske skjønnhetsbehandlinger hvor man lager micropigmentasjon tatoveringer som ser ut som sminke.
Pmu er blitt mer og mer populært og mer avansert. Det har eksistert i over 20 år og er nå mer brukt og inn en noensinne.
Pmu (micropigmentasjon)minner om vanlig tatovering men er ikke permanent og sitter ikke i huden for evig tid.
Pmu forsvinner gradevis etter 2-3 år, men kan fornyes mange ganger. Hensikten med behandlingen er og gi samme resultat som du ellers ville gjort med daglig makeup.

Kvinner og menn i alle aldre velger demme formen for behandling av bryn,eyeliner og leppekant.
Systemet er bygget opp av naturlige farger uten nikkel, metaller, parfyme eller andre allergifremkallende stoffer hvilket betyr at de fleste tåler fargene
Påføringen minner om den vanlige kroppstatoveringen men nålene trenger ikke så dypt inn i huden.

Micropigmentasjon

Micropigmentasjonen blir påført like under dermis. Som med alt av behandlinger kan permanent sminke også gi komplikasjoner. Som for eksempel migrering, allergi,dannelse av arr, granulomer og keloider, hudspremgning, peeling, blemmer (herpes) og lokal infeksjon. Bruken av usteriliserte instrumenter, nåler etc kan infisere kunden med alvorlige sykdommer som hiv og hepatitt.

Hygiene

Derfor ekstremt viktig og holde høy standard i forhold til hygiene og renhold med sterilt verktøy. Det er viktig at teknikere bruker egnet personlig verneutstyr for og beskytte seg selv og kunden, spesielt når det gjelder forebygging av overføring av blodbårne patogener.

Det er også viktig at teknikerne har blitt riktig opplært i bruk av pigment i huden for og unngå migrasjon. Tatoveringspigmentene kan “migrere” et område, spesielt rundt øynene hvor pigmentet kan “blø” inn i det omkringliggende vevet. Migrasjon kan unngås ved ikke og overarbeide hovent vev. Å forstå behovet for å minimere hevelse og kjenne igjen et godt stopp punkt er viktig for ett vellykket resultat resultat.

Meld deg på kurs

 

Klassisk vippeextension

Laveria Lashes

tilbyr kurs innenfor klassisk vippeextension. Dette er et kurs for de både uten forkunnskaper, eller for de som er utdannet innen bransjen.

Vi skreddersyr kursene for hver enkelt elev gjennom undervisning i mindre klasser som gir rom for tett oppfølging. Vi bruker produkter fra Laveria Lashes som er av meget høy kvalitet. Laveria Lashes sitt hovedfokus er at du får den kunnskapen og teorien du trenger for å bli en dyktig vippetekniker. Vi legger vekt på at du skal kunne gå ut av våre kurs med høy selvtillit innenfor faget.

Kurset går over tre dager med eksamen i teori og praksis etter endt kurs og egentrening.

Kursinnhold:

 • Teori
 • Praksis
 • Hygiene
 • Produktopplæring
 • Påfyll
 • Markedsføring /booking
 • Kundeveiledning /service
 • Teoretisk og praktisk eksamen før utdeling av diplom

Våre kurs innkluderer:

 • Kursmanualer
 • Startpakke med verdi på kr 4500,-
 • Diplom
 • Diplom vil bli utdelt etter bestått eksamen
Meld deg på kurs

 

KURSLEDER

Lisbeth Lenning

DAGLIG LEDER – EIER

☆  Er utdannet negldesigner og Education Ambassador for CND. Underviser på Neglakademiet i Oslo.
Lisbeth utfører negler, vipper, microblading, permanent makeup. Nail It har et eget akademi, Microblading Akademy Norway. Her kan du få utdannelse i Microblading, Permanent Makeup og Rejuvi (fjerning av mislykket PMU)

COME AS YOU ARE – LEAVE AS A STAR! ☆

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre